Listing ID: S11
Bedrooms: 
Size: 300 plus 50
Land/Garden: 2500 or 11.000
Annex: No 
Electricity: Yes 
Water: yes 
Gas: Yes 

Listing ID: s11

Slaapkamers: 4

Badkamers: 3 Grootte: 300 Land / Tuin: 2500 m²  

Bijgebouw van 50 m².

Elektriciteit: Ja

Water: ja

 

 

 

, Gas: ja

 

 

Een gerenoveerde boerderij met 4 slaapkamers en bijgebouw te koop in Fermo. Een unieke locatie met uitzicht op de zee en de bergen, op 5 minuten van Porto San Giorgio. Mogelijkheid om extra 11 hectare biologisch land en een olijfgaard te kopen.

 

Plaats.

 

Het huis heeft een unieke en bevoorrechte positie. Het huis op het zuiden heeft uitzicht op zee, op de heuvels en de bergen en op het zuidwesten. Het is omgeven door olijfbomen en landbouwgrond. Niettemin in Porto San Giorgio, het strand en de snelweg liggen op slechts 5 minuten. De luchthaven Ancona ligt op 45 minuten afstand.

 

Het hoofdgebouw is gerestaureerd op de eerste en tweede verdieping, is toegankelijk via een aparte ingang en is samengesteld op de eerste verdieping van een woonkamer met open haard, tweede woonkamer, aparte woonkeuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer en kast . De tweede verdieping komt uit op een grote hal die uitkomt op 2 slaapkamers, waarvan er een een prachtig uitzicht op zee heeft en de andere heeft even mooi uitzicht op de heuvels en bergen in de verte. Op deze verdieping is er een gedeelde badkamer.

 

De begane grond, die toegankelijk is via een aparte ingang onder een grote overdekte loggia, is gedeeltelijk gerenoveerd en er zijn drie kamers gecreëerd.

 

Het bijgebouw van 50 m² is volledig gerestaureerd en heeft een woonruimte met een kitchenette, 1 badkamer en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Toegang is vanuit de tuin.

 

De prachtige tuin, die kan worden uitgebreid, beslaat 2500 m² en is goed onderhouden, volledig afgesloten en met automatische poort. Er is de mogelijkheid en ruimte om een zwembad te bouwen met uitzicht op de zee.

 

Er zijn ook 11 Ha biologisch akkerland en een biologische olijfgaard te koop voor € 215.000

www.invendita.nl is a part of www.propertylemarche.com

 

Contact