Listing ID: k213
Bedrooms: 5/8
Bathrooms: 
Size: 220 
Land/Garden: no 
Annex: no 
Electricity: yes 
Water: yes 
Gas: yes 
Condition: habitable 
Dit is echt een zeldzame kans om een mooi herenhuis te kopen in een van de mooiste dorpen van Italië - en voor een zeer redelijke prijs!
ook interessant om een BB of boutique hotel te beginnen.
Een charmant herenhuis met vijf slaapkamers ( uitbreiding mogelijk naar 8)en een terras in het centrum van het populaire middeleeuwse stadje Penna San Giovanni. De woning is gelegen op een mooie rustige piazza en bestaat uit drie hoofdverdiepingen en een op het zuidwesten gelegen dakterras.
Het huis is onmiddellijk bewoonbaar, in goede staat en profiteert van nieuwe diensten overal - klaar voor de nieuwe eigenaars om hun persoonlijke touch toe te voegen.
De dubbele toegangsdeuren openen naar de interne trap met gepolijste stenen vloer en een ruime bijkeuken aan de achterzijde.
De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer / eetkamer met open haard, 3 slaapkamers en een badkamer.
De tweede verdieping biedt momenteel nog twee slaapkamers (meer mogelijk), een badkamer en de voorgestelde toegang tot het zuid / westen gelegen terras.
Penna San Giovanni is een mooie, pittoreske stad in de Marche met lokale voorzieningen. Het ligt op 35 minuten van de kust en op 20 minuten van de Sibillini-bergen. De luchthavens van Ancona en Pescara liggen respectievelijk binnen 70 en 90 minuten.