object ID: A133
Slaapkamers:                   3 plus
Badkamers: 1 
Afmeting object: 3000m2
Land/Tuin: 5 hectare 
Bijgebouwen:                   ja
Elektrischiteit : Yes 
Water:                               ja
Gas: yes 
Zwembad:nee
Fantastische mogelijkheid !!!! Een perfecte oplossing voor uw vakantiebedrijf - met ruimte voor 4 tweepersoonsslaapkamers en voldoende ruimte voor een camping. Hier kunt u een Agriturismo beginnen.
Het pand bestaat uit het oorspronkelijke boerderij, dat opnieuw moet worden gerenoveerd, en een bijgevoegd bijgebouw dat recent is gebouwd volgens de anti-seismische bouwwetten, en volledig is afgewerkt met ingerichte badkamers, ingerichte keuken, open haard en een nieuwe riolering en verwarming. Daarnaast is er een extra bijgebouw van 40 m² dat kan worden omgezet in woonruimte of camping sanitair.
De locatie is rustig en afgelegen en de accommodatie heeft een grote tuin en veel land voor het maken van kampeerplekken, een zwembad, sociale ruimtes enz. Terwijl er nog genoeg land is voor de teelt (bijv. Fruitbomen, olijven enz.)
Het is bereikbaar via een onverharde weg en ligt op ongeveer 5 minuten van het dorp Monte San Giusto, dat alle faciliteiten heeft zoals winkels, bars, bank, apotheek etc.
Het pand heeft alle aangesloten diensten: elektriciteit, water, sanitair, telefoonlijn