object ID: s2
Slaapkamers:                   12 
Badkamers: 6 
Afmeting object: 500m2
Land/Tuin: 7,5 hectare
Bijgebouwen:                   Ja
Elektrischiteit : Yes 
Water:                               yes 
Gas: yes 
Zwembad:                        nee 
WONEN & WERKEN IN HET MEEST SCHILDERACHTIGE DEEL VAN ITALIE – HET ZUIDEN VAN LE MARCHE - WIE WIL DAT NIET? DEZE PRACHTIGE EN SUCCESVOLLE AGRITURISMO IS TE KOOP! 

In de glooiende heuvels, tussen enerzijds de imposante bergen van het nationaal park Monti Sibillini en anderzijds de Adriatische kust, ligt de sfeervol gerenoveerde boerderij van ruim 150 jaar oud. De hoeve is verbouwd tot 5 appartementen. Op dit grote landgoed met kleinschalige fruitgaarden, akkers, olijfbomen en bos ligt tevens een rustieke camping voor tentkampeerders, aan het beekje de Serrone. Dichtbij is het middeleeuwse dorpje Montelparo met winkeltjes, voorzieningen en bar!  

LE MARCHE 
Le Marche wordt het best bewaarde geheim van Italië genoemd. Deze regio is een geweldige woon- en vakantiebestemming met zijn schitterende natuur, prachtige middeleeuwse stadjes, de fraaie kust en het zeer aangename mediterrane klimaat. Toerisme is sterk in opkomst, maar de regio is nog altijd puur, gastvrij en authentiek. Le Marche heeft een goede bereikbaarheid voor vakantiegangers met de auto: 1600 km vanaf Utrecht, 1400 km vanaf Brussel. Ook goed en goedkoop bereikbaar met het vliegtuig: er zijn twee vliegvelden (Ancona en Pescara) in de buurt.  

BOERENHOEVE MET APPARTEMENTEN 
De stoere boerenhoeve met prachtig zicht op de omgeving, is opgedeeld in 5 appartementen elk met eigen opgang. Er omheen zijn schaduwrijke terrassen en een grote tuin met zitjes en 2 (hot)tubs. 

Het appartement aan de zijkant van het huis (68m2) heeft beneden een grote slaapkamer met aangrenzende badkamer, boven een woonkamer met keuken en ruim terras (45m2), met schitterend uitzicht; echt een heerlijke woonplek.  

De andere 4 appartementen worden verhuurd aan gasten. Ze zijn comfortabel en sfeervol, met authentieke details en verschillen qua vorm en grootte. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, badkamer en een of meer slaapkamers. Er zijn twee appartementen voor 2 personen (32m2 en 36m2), een voor 3 personen (42 m2) en de grootste is voor 4-5 personen (60 m2) met een ruim balkon (20 m2). 

De voormalige inpandige ossenstal (55m2) is verbouwd tot een gezellige ontmoetingsruimte/ gezamenlijke keuken, met winkeltje en aparte lees- en spelletjeshoek. Het huis is gedeeltelijk onderkelderd (25m2). In de tweede voormalige stal (25m2), met nog een originele pizzaoven, staat de moderne verwarmingsinstallatie: een grote houtkachel, gasinstallatie en zonnecollectoren (2007). Er zijn twee bergzolders (16m2 en 32m2). Het gehele huis is voorzien van centrale verwarming en Wifi.  

CAMPING 
De schaduwrijke camping (1,8 hectare) heeft 15 ruime tentplaatsen in en rond de walnotengaard. Het mooie sanitair gebouw (2011, 95m2) heeft douches, toiletten, wastafels, koelkasten, oplaadpunten en een grote overdekte veranda met (af)wasplekken. De professionele technische installatie krijgt jaarlijks controle. In het seizoen is er ruimte voor 3 luxe safaritenten (samenwerking SNP), 3 eigen comfortabele verhuurtenten en 9 plekken voor gasten die kamperen met eigen tent. 

LANDGOED 
Het beschutte landgoed van ruim 7,5 hectare bestaat, naast boerenhoeve en camping, uit verschillende fruitboomgaarden, een kleine olijfboomgaard, een walnotenboomgaard, een kleine wijngaard, twee akkers en een groot bosperceel. Op het terrein bevinden zich ook een garage met een aparte ruimte voor diepvries en wasmachines, een groot parkeerterrein ( 18 auto’s) en twee oude stenen schuurtjes, die nu voor opslag dienen.  

EEN PRACHTPLEK OM TE WONEN & TE WERKEN, HELEMAAL KLAAR OM IN TE STAPPEN! 
Dit is een unieke kans voor diegenen die het avontuur willen aangaan, maar die tegelijkertijd een aantal basiszekerheden op prijs stellen, zoals: 
- een goed onderhouden landgoed; 
- een prachtige gerenoveerde hoeve met appartementen; 
- een schaduwrijke camping met een nieuw sanitair gebouw; 
- een financieel uitermate gezond bedrijf; 
- een groot en tevreden klantenbestand; 
- alle noodzakelijke vergunningen en met volop (groei) mogelijkheden voorhanden. 

De vraagprijs van de complete agriturismo (landgoed + opstallen) is inclusief: 
- de gehele inventaris van huis, appartementen, camping en landgoed (exclusief privé inventaris, opgenomen in aparte lijst); 
- de naam, responsive website, Facebook-bedrijfspagina en alle marketingtools; 
- het gehele klantenbestand (Nederland-België); 
- alle lopende vergunningen op naam van de agriturismo; 
- alle (zakelijke) contacten waaronder gemeente, Nederlands-Italiaanse bedrijfsadviseur, netwerk en samenwerkingsverbanden.