object ID: K172
Slaapkamers:                   10
Badkamers: 9 
Afmeting object: 450m2
Land/Tuin: 1 Hectare
Bijgebouwen:                   no
Elektrischiteit : Yes 
Water:  yes 
Gas: yes 
Zwembad:Yes
UNIEKE KANS
Deze voormalige landelijke woning, nu gerestaureerd en omgebouwd tot een "Bed and Breakfast"/ Hotel is gelegen in de buurt van San Ginesio, een middeleeuws dorp, in het hart van het platteland in de provincie Macerata.
Het huis is gelegen in een zeer panoramische plek en is bereikbaar via typische landweg. Het is omgeven door een mooie tuin van ca.. 1 hectare, met een zwembad en een grote parkeerplaats voor de gasten. Het huis heeft drie verdiepingen. 450 m²
Op de begane grond: een grote woonkamer met grote ramen, studie-ontvangstruimte, grote eetkamer met bar, badkamer voor gasten en voor mensen met een handicap, een volledig uitgeruste professionele keuken. Er is ook een tweepersoonsslaapkamer met een badkamer en een eenpersoonskamer.
Eerste verdieping: vier tweepersoonsslaapkamers met badkamer en een eenpersoonskamer.
Tweede verdieping: drie slaapkamers met badkamers en twee bergruimtes. Het huis heeft in totaal 10 slaapkamers en ze hebben allemaal een satelliet-tv, een telefoon en een wi-fi-aansluiting. Er is centrale verwarming met vijf ketels.
Dit object is zeer solide gebouwd en was in het verleden een zeer goed draaiend bedrijf. Nu verdient het aandacht qua klein onderhoud en geringe investering door de leegstand. Een unieke mogelijkheid waar een uitstekende omzet kan worden bereikt vanwege de zeer scherpe vraagprijs.