Listing ID: e4 Slaapkamers: 4

Badkamers: 4

Grootte: 220 m²

Land / Tuin: 4000 m² met 45 olijfbomen

Elektriciteit: Ja

Water: ja

Gas: ja

Beschrijving

Een aantrekkelijke en interessante traditionele boerderij gebouwd in baksteen, die uitgebreid is gerestaureerd en onmiddellijk bewoonbaar is. Deze accommodatie biedt met vier ruime slaapkamers /De flexibele interne lay-out biedt ook uitstekende mogelijkheden voor een B & B of verhuurbedrijf. Dit prachtige huis is gelegen in een gebied met een prachtig open landschap, biedt een prachtig uitzicht in alle richtingen en het pand omvat 4000 m² grond met olijf- en fruitbomen. De accommodatie is toegankelijk via een eigen oprijlaan naar de parkeerplaats met grind. Kenmerken zijn onder meer originele terracotta vloeren, deels blootgestelde bakstenen muren en houten balken.

 

Eerste verdieping (Privé appartement) De hoofdingang bevindt zich direct in de grote woonkamer met voldoende ruimte om te dineren, houtkachel, 2 slaapkamers, badkamer en grote opening naar de aangrenzende ingerichte keuken met deur naar het terras achteraan.

 

Begane grond: Bijkeuken met externe ingang, grote slaapkamer en badkamer met douche, een apart appartement met keuken en badkamer.

 

Direct rond het huis is de omheinde volgroeide tuin met een verscheidenheid aan planten en struiken en zitjes om te genieten van het uitzicht rondom en de totale rust! Het pand ligt in een zeer populair gedeelte van Le Marche, op slechts 5 minuten van het middeleeuwse stadje Ripatransone en 15 minuten van de Adriatische kust met zijn uitgebreide faciliteiten.

 

Twee zonnepanelen met boiler van 500 liter.