object ID: A145
Slaapkamers:4
Badkamers: 5
Afmeting object:525m2
Land/Tuin: 2,6 Hectare
Bijgebouwen:                  2
Elektrischiteit : Yes 
Water:  yes 
Gas: yes 
Zwembad:                       no 
Porto San Giorgio  
Een uitstekende investeringsmogelijkheid met zeezicht op slechts 5 km van Porto San Giorgio. Gerestaureerd in 2011 volgens de nieuwste anti-seismische normen.
Het pand is volledig gerenoveerd en is momenteel ingericht als een Bed & Breakfast en een zelfstandige accommodatie voor de eigenaar op de begane grond. potentieel voor nog eens 2a 3 appartementen of aanvullende woonruimte.
Het appartement van de eigenaar bestaat uit een grote woonkamer en een badkamer. pantry; slaapkamer; badkamer en bibliotheek. Op de eerste verdieping zijn er 4 bb slaapkamers - allemaal met luxe ensuite badkamers; wasruimte; centrale woonkamer met een groot terras met panoramisch uitzicht.
Dit object is zeer luxe afgewerkt volgens de hoogste normen met behulp van de nieuwste bouwtechnieken en voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Het is ook zeer energiezuinig met verwaarloosbare verwarmingskosten als gevolg van fotovoltaïsche en zonnepaneelsystemen.
Het tweede gebouw heeft potentieel voor nog eens 2a 3 appartementen of aanvullende woonruimte. ieder met twee slaapkamers en woonkamer. Er is ook een grote ondergrondse parkeergarage waar u uw auto kunt parkeren of kunt stallen.
Extern is er een omheinde tuin van in totaal 6000 vierkante meter en 2 hectare aangrenzend land inclusief een producerende wijngaard.
Het uitzicht vanaf deze accommodatie is adembenemend.
fotovoltaïsche panelen (bijdrage € 2.200 / jaar voor 20 jaar) en de zonnepanelen voor het verwarmen van water, alsmede zeer hoge isolatiewaarde efficiency Gedurende.
Het huis is Energieklasse A (IPE 18,9 kWh / m2) met omzet uit de verkoop aan het netwerk gedurende 20 jaar.