object ID: A132
Slaapkamers:4
Badkamers: 5 
Afmeting object: 600m2
Land/Tuin: 32 Hectare
Bijgebouwen:                   
Elektrischiteit : Yes 
Water:  yes 
Gas: yes 
Zwembad:                       no
------- ONDER bod --------
Gecertificeerde biologische boerderij met 32 hectare grond te koop in Marche, met 15 hectare wijngaard, olijfgaard, bouwland en fruitbomen. Het bezit omvat drie self-contained flats, met 8 kampeerauto's, een wijnmakerij om wijn met een aangrenzende opslagruimte, en de eerste maalmachine te produceren.
Gecertificeerde biologische boerderij te koop in de regio Marche, op korte afstand van de zee, naast de voltooiing van het pand zijn er 3 appartementen volledig ingericht en klaar om te huren , camperplaats met 8 zitplaatsen, een hoofdgebouw met twee grote slaapkamers, een wijnkelder waar wijn wordt geproduceerd met een aangrenzende opslagruimte en een molen. Landbouwvoertuigen essentieel voor de activiteit.
De boerderij en de boerderij strekt zich uit over 32 hectare, waarvan 15 beplant met wijnstokken, de variëteiten zijn: Sangiovese, Montepulciano, PASSERINA, PECORINO,
TREBBIANO, ALICANTE, CHARDONNAY en Syrah, waarvan de productie in de loop van de jaren nog steeds stijgt.
Het wijnhuis bevindt zich in een gebied dat altijd in de buurt van druiven is verbouwd en wijn produceert. De structuur is gebouwd door in een heuvel te graven om een constante temperatuur te verkrijgen. De kelder heeft twee verdiepingen. Het Department of Aging bevindt zich achter in de kelder, alleen al omdat de temperatuur en de vochtigheid constant zijn en daarom ideaal voor het bewaren van wijn.
De badkamer, de eerste verdieping twee slaapkamers, badkamer en wasplaats.
De 3 appartementen om de accommodatie te gebruiken bestaat uit 2 appartementen en 1 studio, volledig ingericht en voorzien van alle comfort, de woning beschikt over een camperplaats met 8 plaatsen.
De boerderij is in 2008 gemaakt met kwaliteitsafwerkingen.
Verwarming: houtkachel en gas Alle diensten aangesloten, omheind en automatische poort.